Labai gili vieno vokiečių mistiko mintis, verta tai apmąstyti ir giliai įsisąmoninti.

„Tu tarnauji sau pačiam, kai tuo, kas Tau padėjo, vėl pasidalini su kitais; Tokiu būdu Tu laikaisi dvasinės matematikos taisyklių:

  1. Perduodamas kitiems savo suvokimus ir gerąją patirtį, PRIDEDI jų laimę ir pažangą prie savųjų;
  2. Padėdamas kitiems įveikti sunkumus, lygiai tiek sunkumų ATIMI iš savo gyvenimo, tokiu būdu Tu sunkumus pašalini iš savo būties;
  3. Jeigu niekada NESIDALINI savo džiaugsmu ir sėkme su kitais ir nesuteiki jiems galimybės turėti laimingą patirtį, skriaudi pats save, nes pasidalintas džiaugsmas yra dvigubas džiaugsmas.
  4. Padėdamas kitiems tokiu būdu, kuris Tau priimtinas, tapti laisvesniais, laimingesniais ir turtingesniais, tuo pačiu PADAUGINI savo laimę ir sėkmę!

Jeigu kiekvienas taip elgtųsi, jeigu mes vienas kitam taip padėtume, greitai būtų visiems padėta.“

Šaltinis: K. O. Schmidt

Beje, jeigu Tau mano patarimas ar sesija buvo naudingi, būtų labai miela, jeigu mano kontaktais pasidalintum su savo draugais, pakviestum juos į mano renginius. Taip pat visada esu be galo dėkinga už atsiliepimus. Nuo šiol naujų klientų visada paklausiu kas rekomendavo ir žmogui, kuris rekomenduos tris klientus, padovanosiu savo asmeninę Proveržio sesiją nemokamai. Tikrai verta dalintis gerąja praktika ir kontaktais.

Categories: Filosofija